Forum

Frisører
Indlæg vedrørende 'Hjælp til hårbørstevalg' oprettet af Mie Mikkelsen - april 03rd, 2020 12:42 pm
user
Mie Mikkelsen
Hej alle.. Jeg er bange for at ødelægge mit hår med min børste.. Jeg har store krøller, som godt kan være svært at redde ud. Er der nogen der ved hvad for en hårbørste der er god til sådan noget? Gerne flere valgmuligheder så jeg har noget at vælge imellem.... tak :)
Svar: Hjælp til hårbørstevalg af Alt om hårfarvning - april 03rd, 2020 01:38 pm
#1
user
Alt om hårfarvning
Hej Mie, Først og fremmest kan du tjekke vores blogpost om netop dette emne - https://xn--altom-hrfarvning-job.dk/blog/bedste-haarbrste-hvilken-haarbrste-skal-du-vaelgess-14 Umiddelbart vil jeg råde dig til at redde dit hår når det er vådt, med en klassisk paddle børste eller wet brush. Hvis det er meget filtret, så skal du måske redde det mens du har balsam i. Når det er tørt vil jeg råde dig til, at redde det med en kam som har meget mellemrum mellem tænderne, så du ikke gør dit hår "frizzy." Jeg håber dette var behjælpeligt :)
Opret svar
Dit navn*
Email*
Upload profilbillede
Svar*
Skriv verifikationskoden i det blanke felt
Altom-hårfarvning.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Denne information deles med tredjepart. Hvis du klikker videre på sitet, accepterer du vores brug af cookies og vores generelle vilkår og betingelser (kan læses her).

Om Altom-hårfarvning.dk